WILD FM wordt Wild Hitradio

By september 27, 2016Radio
omslag-wild-wake-upv3

WILD FM wordt Wild Hitradio

Komende maand zal Wild Hitradio eraan werken om de naam van Wild FM Hitradio naar Wild Hitradio om te zetten. Tevens zal Wild FM Hitradio eveneens hierbij alle namen online recht trekken. Op dit moment is er al een start gemaakt om alles om te zetten. Zo is twitter van @WildFM naar @WildHitradio omgezet. Dit geldt ook voor facebook, snapchat en natuurlijk de website.  De directe aanleiding voor de naamswijziging is ontstaan doordat het domein WildFM.nl ontnomen is door Bas Emons. Emons is eerder in opspraak geweest voor een soortgelijke actie bij Decibel.

“De luisteraar kan ons vanaf 1 november veel beter vinden onder één en dezelfde naam, waarbij de  plannen voor een naamswijziging eind 2015 al waren gemaakt. Wij faden de term ‘FM’ langzaam uit, zodat onze andere platforms ‘Wild’ kunnen dragen en het op DAB+ ook nog te snappen valt.  Het domein wildfm.nl was niet meer in bezit van WildFM. We hebben daarom van een nood een deugd gemaakt en heb ik besloten om per direct van dit domein af te stappen te genieten van volledige onafhankelijkheid. Dat laatste voelt goed!” aldus Rick Waltmann, Station-Director Wild Hitradio.

Vanaf begin november zal het volledige radiostation voorzien zijn van de nieuwe naam en start het radiostation de eerste week van november met het dagelijks weggeven van compleet verzorgde wintersportreizen in luxe vijf sterren resorts.

“Het loopt weer lekker bij Wild. Het station leeft en is in volle bloei. Dat heeft ook te maken met de samenwerkingen van het afgelopen jaar. Zo zijn wij mediapartner van een beachclub, trekken wij de regio weer in en hebben wij onlangs ons eigen inpandig Wild Cafe geopend. Dat is een besloten Cafe waar wij live vanuit kunnen uitzenden. Ik merk dat men ons weer opzoekt. En als daarbij de NLO cijfers dan ook nog eens goed zijn, is dat reden genoeg voor ons team om deze successen te vieren. Dat is het enige wat telt. ”

 

Bron: Wild Hitradio

wild fm wordt wild hitradio